CEWE FOTOKNJIGA - nova originalna vrsta fotoalbuma

CEWE

Otkrijte novu generaciju fotoalbuma, savršenu formu za vaše foto uspomene!

 • Suvremena tehnološka dostignuća svoje rezultate svakodnevno pokazuju i u fotoindustriji te vesele sve njihove korisnike pa je spremanje slika u standardne foto albume postalo prošlost  jer oni teško mogu pratiti visoke standarde koje je nametnula kvaliteta i originalnost  fotoknjige.
 • Nova generacija fotoalbuma pod nazivom CEWE FOTOKNJIGA, rješenje je za sve one koje svoje uspomene (digitalne fotografije) čuvaju na CD-ima, računalima i vanjskim diskovima.  CEWE FOTOKNJIGA, nakon što  je vrlo  brzo i jednostavno oblikujete vlastitim kreativnim idejama,  postaje  prava  knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta   izrade. Posebna prednost CEWE FOTOKNJIGE je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija unutar fotoknjige kao i dodavanje prigodnih tekstova, pozadina, clipart-ova ili dizajnerskih predložaka koji će vašu CEWE FOTOKNJIGU pretvoriti u malo umjetničko djelo i pravu publikaciju sačinjenu od vaših najdražih uspomena na predivne trenutke. U ponudi se nalaze razne veličine veličine kao što su Kompaktna (15x19cm), Kvadratna (21x21cm), Velika/A4 (21x28 cm),Velika Panoramska, XL (30x30 cm) i XXL (28x36 cm) te 4 vrste uveza: tvrdi, platneni, mekani i uvez od imitacije kože. Osnovni broj stranica je 26, a maksimalni do 130, dok je broj fotografija neograničen.
 • Do fotoknjige u samo tri minute
 • Izrada fotoknjige je jednostavna i brza, a prvi korak koji morate napraviti je učitati i pohraniti besplatni foto program s internet stranice www.cewe.hr.
 • Svaka CEWE FOTOKNJIGA je unikatna jer sadržava vaše uspomene na najljepše treuntke i najdraže osobe, a od narudžbe do preuzimanja čeka se tek nekoliko dana. CEWE FOTOKNJIGU kao idealno mjesto za čuvanje fotografija odnosno vaših uspomena, ali i originalan poklon vašim najdražim u svim prigodama, od rođendana, obljetnica i Božića, prepoznali su milijuni ljudi diljem Europe.
 • Ona je višekratno nagrađivana  od strane potrošača i uglednih institucija poput EISA-e (European Imaging and Sound Association)  i TIPA-e (Tehnical Image Press Association)te je najomiljenija fotoknjiga Europi gdje je prošle godine izrađeno preko 5 milijuna CEWE FOTOKNJIGA. I u Hrvatskoj je prepoznata originalnost i praktičnost te visoka kvaliteta toga proizvoda, tako da se sve više potrošača  odlučilo na izradu  CEWE FOTOKNJIGE te uz sreću i zadovoljstvo prilikom listanja svoje CEWE FOTOKNJIGE sada više ne moraju  strahovati hoće li im se njihove najdraže uspomene izgubiti ili izbrisati iz datoteke.
 • FOTOPOKLONI - idealno rješenje za sve prigode
 • No osim originalne fotoknjige, slikama se mogu ukrasiti i različiti maštoviti fotopokloni,  kao što je fotoplatno u različitim dimenzijama.  Fotopokloni  idealni su za svaku životnu prigodu od  rođenja, krstitka, vjenčanja, rođendana  te prigodnih blagdana kao što su Božić i Uskrs... Uskršnji zeko, foto šalica ili jastuk sa fotografijom bliskih i dragih osoba ili omiljenih likova iz crtića bit će  rješenje za one trenutke  kada je teško odabrati pravi poklon.  Učinite čestitanje važnih datuma u godini na maštovit način  u obliku foto čestitke koja se također prema vašim željama uređuje  tako da ujedno bude i lijep dar onome tko je dobije.
 • A kako ne bi zaboravili na sve važne datume i obveze tijekom godine, tu su i CEWE fotokalendari u raznim veličinama koji će zasigurno biti originalan podsjetnik na vašem zidu ili stolu.
 • Više o svim proizvodima i cijenama na www.cewe.hr
 • bosch

  Moćan i detaljan - novi Boschev EditionRosso

  Iznimna snaga i uvjerljiv nastup. Pritiskom na gumb parna stanica Sensixx DS37 EditionRosso daje vrhunske rezultate.

 • angelus art

  Angelus Art maštovite uspomene

  Brkovi i usta, naočale, šeširi, mašne i ostali veseli detalji za nezaboravne fotografije

 • Gorenje Simplicity

  Ukusni zalogaji s vašim potpisom

  Sušenje je najzdraviji i najpoželjniji način čuvanja namirnica. Njime hrana ne gubi već, smanjivanjem vlage, povećava koncentraciju prehrambenih tvari i svoj mineralno-vitaminski status. Najrazličitije voćne, povrtne i druge obroke možete jednostavno očuvati uz pomoć dehidratora hrane Gorenje FDK24DW

 • Electrolux predstavlja Eco Force liniju usisavača

  Najnježnija sušilica za najosjetljiviju odjeću

  Na njegu vaše omiljene vunene i svilene odjeće više ne trebate trošiti vrijeme. Electolux predstavlja DelicateCare, najnoviju liniju sušilica koje njeguju i najosjetljivije tkanine kako bi što dulje izgledale kao nove

 • Ideje chefa Branka Ognjenovića

  Ideje chefa Branka Ognjenovića

  Chef Branko Ognjenović predstavlja recept za krem juhu od lignji, jer su juhe pripremljene od zdravih sastojaka odličan obrok za svako godišnje doba.