CEWE FOTOKNJIGA - nova originalna vrsta fotoalbuma

CEWE

Otkrijte novu generaciju fotoalbuma, savršenu formu za vaše foto uspomene!

 • Suvremena tehnološka dostignuća svoje rezultate svakodnevno pokazuju i u fotoindustriji te vesele sve njihove korisnike pa je spremanje slika u standardne foto albume postalo prošlost  jer oni teško mogu pratiti visoke standarde koje je nametnula kvaliteta i originalnost  fotoknjige.
 • Nova generacija fotoalbuma pod nazivom CEWE FOTOKNJIGA, rješenje je za sve one koje svoje uspomene (digitalne fotografije) čuvaju na CD-ima, računalima i vanjskim diskovima.  CEWE FOTOKNJIGA, nakon što  je vrlo  brzo i jednostavno oblikujete vlastitim kreativnim idejama,  postaje  prava  knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta   izrade. Posebna prednost CEWE FOTOKNJIGE je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija unutar fotoknjige kao i dodavanje prigodnih tekstova, pozadina, clipart-ova ili dizajnerskih predložaka koji će vašu CEWE FOTOKNJIGU pretvoriti u malo umjetničko djelo i pravu publikaciju sačinjenu od vaših najdražih uspomena na predivne trenutke. U ponudi se nalaze razne veličine veličine kao što su Kompaktna (15x19cm), Kvadratna (21x21cm), Velika/A4 (21x28 cm),Velika Panoramska, XL (30x30 cm) i XXL (28x36 cm) te 4 vrste uveza: tvrdi, platneni, mekani i uvez od imitacije kože. Osnovni broj stranica je 26, a maksimalni do 130, dok je broj fotografija neograničen.
 • Do fotoknjige u samo tri minute
 • Izrada fotoknjige je jednostavna i brza, a prvi korak koji morate napraviti je učitati i pohraniti besplatni foto program s internet stranice www.cewe.hr.
 • Svaka CEWE FOTOKNJIGA je unikatna jer sadržava vaše uspomene na najljepše treuntke i najdraže osobe, a od narudžbe do preuzimanja čeka se tek nekoliko dana. CEWE FOTOKNJIGU kao idealno mjesto za čuvanje fotografija odnosno vaših uspomena, ali i originalan poklon vašim najdražim u svim prigodama, od rođendana, obljetnica i Božića, prepoznali su milijuni ljudi diljem Europe.
 • Ona je višekratno nagrađivana  od strane potrošača i uglednih institucija poput EISA-e (European Imaging and Sound Association)  i TIPA-e (Tehnical Image Press Association)te je najomiljenija fotoknjiga Europi gdje je prošle godine izrađeno preko 5 milijuna CEWE FOTOKNJIGA. I u Hrvatskoj je prepoznata originalnost i praktičnost te visoka kvaliteta toga proizvoda, tako da se sve više potrošača  odlučilo na izradu  CEWE FOTOKNJIGE te uz sreću i zadovoljstvo prilikom listanja svoje CEWE FOTOKNJIGE sada više ne moraju  strahovati hoće li im se njihove najdraže uspomene izgubiti ili izbrisati iz datoteke.
 • FOTOPOKLONI - idealno rješenje za sve prigode
 • No osim originalne fotoknjige, slikama se mogu ukrasiti i različiti maštoviti fotopokloni,  kao što je fotoplatno u različitim dimenzijama.  Fotopokloni  idealni su za svaku životnu prigodu od  rođenja, krstitka, vjenčanja, rođendana  te prigodnih blagdana kao što su Božić i Uskrs... Uskršnji zeko, foto šalica ili jastuk sa fotografijom bliskih i dragih osoba ili omiljenih likova iz crtića bit će  rješenje za one trenutke  kada je teško odabrati pravi poklon.  Učinite čestitanje važnih datuma u godini na maštovit način  u obliku foto čestitke koja se također prema vašim željama uređuje  tako da ujedno bude i lijep dar onome tko je dobije.
 • A kako ne bi zaboravili na sve važne datume i obveze tijekom godine, tu su i CEWE fotokalendari u raznim veličinama koji će zasigurno biti originalan podsjetnik na vašem zidu ili stolu.
 • Više o svim proizvodima i cijenama na www.cewe.hr
 • Kolekcija Expressionist za savršene uskršnje specijalitete

  Kolekcija Expressionist za savršene uskršnje…

  Uopće nije teško pretvoriti svakodnevu hranu i piće u nešto izvanredno. Za ove uskršnje praznike Electrolux donosi aparate koji će vam dokazati da priprema savršenih jela ne mora biti ni komplicirana ni dugotrajna.

 • Mikrovalna pećnica Gorenje Classico

  Mikrovalna pećnica Gorenje Classico

  Gorenje Classico mikrovalne pećnice konstruirane su u skladu s drugim aparatima kolekcije Classico,ističu se svojim klasičnim izgledom u crnoj ili boji slonove kosti i prostranom unutrašnjošću s keramičkim dnom

 • Pij! — hrvatsko ručno izrađeno tradicijsko posuđe za suvremenu upotrebu

  Pij! — hrvatsko ručno izrađeno tradicijsko…

  Pij! je dizajnersko-istraživački projekt koji propituje način upotrebe bukaleta, hrvatskog tradicijskog posuđa s područja Kvarnera i Istre. Obuhvaća suvremenu interpretaciju bukalete u obliku seta posuđa namijenjenog za tri neophodna rituala suvremenog čovjeka—ispijanje kave, čaja ili vina.

 • Nevidljiva ploča za slobodu pri kuhanju

  Ploča koja oslobađa vašu kreativnost

  Electrolux Infinite indukcijsku ploču za kuhanje vole profesionalni kuhari jer izravno grije dno lonca, dok površina za kuhanje ostaje relativno hladna. Dakle, bez obzira koja veličina ili oblik lonca se koristi, hrana će uvijek biti savršeno kuhana

 • Novost iz AEG-a: ÖkoKombi Plus perilica-sušilica rublja koja brine za vašu odjeću, novčanik i okoliš

  Novost iz AEG-a: ÖkoKombi Plus…

  Današnjim predstavljanjem najnovije tehnologije iz AEG-a uvjerenja potrošača koji smatraju da perilice-sušilice ne mogu osušiti rublje jednako dobro kao samostalne sušilice, te da sušilice oštećuju odjeću, zasigurno će se promijeniti