CEWE FOTOKNJIGA - nova originalna vrsta fotoalbuma

CEWE

Otkrijte novu generaciju fotoalbuma, savršenu formu za vaše foto uspomene!

 • Suvremena tehnološka dostignuća svoje rezultate svakodnevno pokazuju i u fotoindustriji te vesele sve njihove korisnike pa je spremanje slika u standardne foto albume postalo prošlost  jer oni teško mogu pratiti visoke standarde koje je nametnula kvaliteta i originalnost  fotoknjige.
 • Nova generacija fotoalbuma pod nazivom CEWE FOTOKNJIGA, rješenje je za sve one koje svoje uspomene (digitalne fotografije) čuvaju na CD-ima, računalima i vanjskim diskovima.  CEWE FOTOKNJIGA, nakon što  je vrlo  brzo i jednostavno oblikujete vlastitim kreativnim idejama,  postaje  prava  knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta   izrade. Posebna prednost CEWE FOTOKNJIGE je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija unutar fotoknjige kao i dodavanje prigodnih tekstova, pozadina, clipart-ova ili dizajnerskih predložaka koji će vašu CEWE FOTOKNJIGU pretvoriti u malo umjetničko djelo i pravu publikaciju sačinjenu od vaših najdražih uspomena na predivne trenutke. U ponudi se nalaze razne veličine veličine kao što su Kompaktna (15x19cm), Kvadratna (21x21cm), Velika/A4 (21x28 cm),Velika Panoramska, XL (30x30 cm) i XXL (28x36 cm) te 4 vrste uveza: tvrdi, platneni, mekani i uvez od imitacije kože. Osnovni broj stranica je 26, a maksimalni do 130, dok je broj fotografija neograničen.
 • Do fotoknjige u samo tri minute
 • Izrada fotoknjige je jednostavna i brza, a prvi korak koji morate napraviti je učitati i pohraniti besplatni foto program s internet stranice www.cewe.hr.
 • Svaka CEWE FOTOKNJIGA je unikatna jer sadržava vaše uspomene na najljepše treuntke i najdraže osobe, a od narudžbe do preuzimanja čeka se tek nekoliko dana. CEWE FOTOKNJIGU kao idealno mjesto za čuvanje fotografija odnosno vaših uspomena, ali i originalan poklon vašim najdražim u svim prigodama, od rođendana, obljetnica i Božića, prepoznali su milijuni ljudi diljem Europe.
 • Ona je višekratno nagrađivana  od strane potrošača i uglednih institucija poput EISA-e (European Imaging and Sound Association)  i TIPA-e (Tehnical Image Press Association)te je najomiljenija fotoknjiga Europi gdje je prošle godine izrađeno preko 5 milijuna CEWE FOTOKNJIGA. I u Hrvatskoj je prepoznata originalnost i praktičnost te visoka kvaliteta toga proizvoda, tako da se sve više potrošača  odlučilo na izradu  CEWE FOTOKNJIGE te uz sreću i zadovoljstvo prilikom listanja svoje CEWE FOTOKNJIGE sada više ne moraju  strahovati hoće li im se njihove najdraže uspomene izgubiti ili izbrisati iz datoteke.
 • FOTOPOKLONI - idealno rješenje za sve prigode
 • No osim originalne fotoknjige, slikama se mogu ukrasiti i različiti maštoviti fotopokloni,  kao što je fotoplatno u različitim dimenzijama.  Fotopokloni  idealni su za svaku životnu prigodu od  rođenja, krstitka, vjenčanja, rođendana  te prigodnih blagdana kao što su Božić i Uskrs... Uskršnji zeko, foto šalica ili jastuk sa fotografijom bliskih i dragih osoba ili omiljenih likova iz crtića bit će  rješenje za one trenutke  kada je teško odabrati pravi poklon.  Učinite čestitanje važnih datuma u godini na maštovit način  u obliku foto čestitke koja se također prema vašim željama uređuje  tako da ujedno bude i lijep dar onome tko je dobije.
 • A kako ne bi zaboravili na sve važne datume i obveze tijekom godine, tu su i CEWE fotokalendari u raznim veličinama koji će zasigurno biti originalan podsjetnik na vašem zidu ili stolu.
 • Više o svim proizvodima i cijenama na www.cewe.hr
 • miele

  CareCollection: jednostavno savršeni rezultati!

  Ne daju svi proizvodi za njegu rublja iste rezultate u svim perilicama rublja. Iz tog razloga, Miele CareCollection sredstva za njegu rublja su razvijena u vlastitim laboratorijima u suradnji s odabranim vrhunskim dobavljačima.

 • SOUS-VIDE kuhalo

  Intenzivirajte okus hrane vakumiranjem

  Jeste li se ikada zapitali kako restorani postižu mekoću i sočnost mesa? Tajna njihovog uspjeha je sous vide način kuhanja tj. kuhanje hrane na pari i u vakuumu.

 • Lela Design

  Lela Design ekskluzivna kolecija za uredjenje doma

  Zagrebačka floristica i organizatorica vjenčanja Mirela Lela Mikšić osmislila je dekorativne predmete za dom cvjetnog dizajna i mirisa

 • S parnom postajom glačanje je jednostavan i zabavan kućanski posao

  S parnom postajom glačanje je jednostavan i…

  Ukoliko vam je glačanje najomraženiji kućanski posao, vrijeme je da ga učinite zabavnim i to pomoću Electrolux parne postaje. Pomoću pare je glačanje brže i jednostavnije, a rezultat je odjeća koja izgleda kao da je oglačana u kemijskoj čistionici.

 • bosch

  Bosch darovao sjenicu skloništu Dumovec

  Kućni ljubimci su dio obitelji, a na pragu zasnivanja vlastite potražite novog člana u skloništu Dumovec. Njihovi skrbnici i Bosch brinu da vas dočekaju sretni i u dobroj formi.